YogaDance opleiding - examen, 5e module, docenten

Examen: Als deel van deze opleiding zal je gevraagd worden je ervaringen op te tekenen van wat de verschillende dansen je brengen. Er zal je ook gevraagd worden een stukje dans te onderwijzen. Wanneer je slaagt voor je examen en krijg je een certificaat. Je bent dan officieel Moxja YogaDance docent en dan kan je aan de slag met de 4 dansen die je geleerd hebt.

5e module: Als je een geaccrediteerd yogadocent bent kan je een 5e module volgen. Je leert dan zelf een dans samenstellen met het ‘YogaDance alfabet’. Als examen presenteer je dan je eigen dans. Kosten & info volgen.

Docenten: Deze opleiding wordt gegeven door Rika Lukac. In een grijs verleden werkte Rika als Architecte, maar nu combineert ze haar 2 passies - vorm en bewegen - in YogaDance. Rika trainde oa met Dru Yoga Trainer Chris Barrington in Engeland en ontwikkelde later Dru YogaDance voor Dru (UK)  http://www.druworldwide.com/dance. Rika bezit, behalve diepgang, zin voor humor en ‘n Vlaams accent :-), het talent om yogahoudingen en -series voor iedereen toegankelijk te maken.

De Chakra sessies worden verzorgd door Marjon van de Looverbosch. Marjon geeft trainingen in intuïtieve ontwikkeling en is een meester in het lezen van chakra’s. We houden van Marjon om haar wijsheid en intuïtie. (Meer info, zie menu rechts --->)
home.html
1yoga-dans-opleiding.html
1fertiliteitsyoga-opleiding.html
yoga-dans-workshop.html
1zwangerschapsyoga.html
yoga-ski.html
http://www.yogafood.nl
wie-zijn-we.html
yoga-dance-kenia.html
http://moxja-zwanger-worden.nl/