Deze dans (Ode to Earth) is heerlijk, ik word er helemaal blij van!! Rika, je bent een heel prettige docent die met veel liefde, aandacht en passie de YogaDance deelt. Echt DEELT, niet voordoet en vertelt, maar deelt. De chakrasessie met Marjon was een hele mooie verdieping, wat maakt dat de basis om de dans verder te delen steviger wordt. Deze opleiding krijgt een 10 van me! Simone Postma.

Ik zou dit aan iedereen aanraden die graag danst vanuit zijn hart, zijn gevoel. Zelf ervaar ik enorm hoe de energie gaat stromen als ik met deze dans aan de slag ga. Ik wordt er helemaal blij van, alsof ik thuiskom bij wat ik altijd al zo graag wilde doen. Ik vind de hele opzet zeer professioneel, zeer zorgvuldig en doordacht. Rika, ik ben je ontzettend dankbaar en heb deze module als een schitterend kado ervaren. Ik ben ook dankbaar voor de zoveel mooie, heldere tools die we meegekregen hebben om op onze beurt aan anderen door te geven. Ik geef deze opleiding een 10! Martine Sleurs.

Het is een unieke opleiding die dans en yoga samenbrengt. Niet alleen voor de houdingen is aandacht, ook de diepere lagen komen aan bod: aspecten zoals energie, chakra’s en prana vayu’s. Ik vind de eerste module heel uitgebalanceerd en helder. En het is praktisch in lessenopzet direct toepasbaar! De sfeer was super en heel open, warm en er wordt gewerkt vanuit het hart. Rika, je uitleg en begeleiding is zeer duidelijk, kritisch, opbouwend, stimulerend en positief. De module zat ook goed in mekaar qua afstemming inspanning en rust. De chakrasessie was erg mooi en op maat voor deze dans. Marjon heeft zichtbaar veel ervaring. Ik vind het een leuke en leerzame aanvulling op de houdingen. Deze opleiding krijgt een 9 van me. Sija Speelman.


Enkele reviews na de eerste module (Ode to Earth):


YogaDance opleiding - reviews

home.html
1yoga-dans-opleiding.html
1fertiliteitsyoga-opleiding.html
yoga-dans-workshop.html
1zwangerschapsyoga.html
yoga-ski.html
http://www.yogafood.nl
wie-zijn-we.html
yoga-dance-kenia.html
http://moxja-zwanger-worden.nl/