Rika Lukac

Waar komt ze vandaan? Vlaanderen. Dat hoor je aan de zachte G. Of merk je als je `n email van der krijgt en je afvraagt wat ze met `zvm` bedoelt (zo vlug mogelijk). Rika is creatief met taal dus. Waar gaat ze naartoe? Met haar gedachten alle kanten op (Jeroen`s definitie van creatief denken). Maar als ze eenmaal begint te focussen op d`r grote passies - voeding, yoga en fertiliteit - nou, dan wordt er gemanifesteerd! (een boek bijvoorbeeld, of een cursus of deze website, of...) 

Favourite quote: “Logic takes you from A to B, imagination takes you everywhere”. ~ Einstein

Jeroen van Schaveren

Waar komt ie vandaan? Geboren in Hessisch Oberdorf. Of zo iets. Ergens in Duitsland (uit oer-Hollandse ouders). Alleen de grundlichkeit zit er nog in als t`ie logistieke operaties dirigeert voor leiderschapstrajecten. Niet als het huis of kantoor moet schoongemaakt worden dus. Zijn grote liefde momenteel? Kite surfen, en dan `n hele tijd niks en dan...Rika en de kids en tennis en skiën en zeilen en superfoods en en... Waar gaat ie naartoe? DAT blijft nog de vraag! (iets met ‘outdoor', `team' en `leadership’ denken we.) 

Favouriete uitspraak: “You`ve got to be very careful if you don`t know where you`re going, because you might not get there." ~Yogi Berra (= de Johan Cruyff onder de Amerikaanse baseball players. Say no more ;-)


Wie zijn we?...waar komen we vandaan en waar gaan we heen?

home.html

>> wie wat waarnaartoe?

>> serious stuff              

home.html
1yoga-dans-opleiding.html
1fertiliteitsyoga-opleiding.html
yoga-dans-workshop.html
1zwangerschapsyoga.html
yoga-ski.html
http://www.yogafood.nl
yoga-dance-kenia.html
http://moxja-zwanger-worden.nl/